Vores lille galleriSölden uge 42 PDF Udskriv Email
Lørdag, 16. oktober 2010 21:50

 

Dag 6. TorsdagP1010511l

Vi vågnede op til en helt igennem perfekt dag med sol og pudder på pisten. Vi havde temadag i skiskolen og det betød at der var nogen der lavede forskellige disipliner som puklerkørsel, porte, kortsving og leg på ski.
Jeg havde almindelig skiundervisning bortset fra at vi heldigvis kørte en del ture i den løse sne før vi startede på undervisningen, fedt...... Det var simpelthen for fedt idag med super sol og fantastisk sne. Nå men vi skal hjem i morgen efter skiskolen og det bliver da dejligt at komme hjem til Quaro.

 

 

 

 

 

 

 


Dag 5. OnsdagP1010429l

Vi vågnede op til snevejr og blæst. Forhåbningerne for at komme på ski var rimeligt små da vi gik ned til morgemad. Udmeldingen var at der skulle bruges kæder på bjerget og at lifterne ville starte ca. kl.10. Vi begav os afsted og fandt ud af at vejen i mellemtiden var blevet rydet så godt at det ikke var nødvendigt at bruge kæder. Vinden havde også lagt sig så det tegnede til en helt ok dag hvilket det også blev. Solen så vi i ca. 20 sec. ellers sneede hele dagen og det havde helt sikkert også sin charme. Vi glæder os til at komme op til alt den nye sne og i morgen bliver det sol ;)

 

 

 

 

 

 


 


 

Dag 4. TirsdagP1010341l

Vi stod op til overskyet vejr i dalen. Da vi nåede op i 2800 meter, på vejen til gletcheren, mødte der os et helt fantastisk syn. Der var fuld sol og næste ingen vind. Super...
Det holdt hele dagen. Vi var nærmest høje da vi kørte ned igen i eftermiddags. Alle her i gruppen har fået meget ud af undervisningen indtil videre, så der er højt humør.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dag 3. MandagP1010288l

Super sne og sol på største del af pisten. Jeg er stadig en smule træt fra turen og nu også en smule øm i lårene, men der skal mere til at sætte en stopper for en super oplevelse og i morgen kommer der jo sol på hele bjerget ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dag 2. SøndagP1010257l
Så kom vi på ski. Det sneede i dalen da vi stod op og bjerget var indhyldet i en sky. Efter gårsdagens og nattens snefald var helt fatastisk sneforhold. Vi startede i skiskole efter middag, på hvad der viste sig at være temmelt blandede hold nivau mæssigt. Men det skal jo nok løse sig til sidst. Vi håber på bedre sigt i morgen for den var ikke for god i dag. der var mange der pev lidt over at de ikke kunne orientere sig ordentligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Dag 1. Lørdags_schneid07

Vi kom af sted mod den årlige efterårsskitur til Sôlden. Vi kørte hjemmefra som vi plejer ved midnatstid og var fremme i Sölden omkring 13.30. Vi var så heldige at vi kunne få vores værelser med det samme. Derefter gik vi en tur ud i byen og fik lidt at spise. Så kaldte sengen på en eftermiddagslur oven på den lange køretur.
Aftensmaden er fortæret så nu venter vi bare på at kunne komme op på bjerget i morgen tidligt. Vejrudsigten siger at der skulle komme lidt sne i løbet af dagen i morgen og derefter sol mandag og tirsdag.

 

 

 

 

 

 


 

En tur ned af Tiefenbachgletscheren i uge42 2010